Coaching med: Anette Pavlovic

Anette är en brinnande engagerad människa med många och varierande erfarenheter och med tydlig öppenhet för nya. Hon drivs på djupet av sin avsikt; att göra så stor positiv skillnad som möjligt för så många som möjligt. Anette började träna karate 1976 och har en lång landslagskarriär bakom sig med guldmedaljer från SM upp till VM. Hon slutade tävla 1999 och började då, enligt henne själv, att praktisera på allvar. Hon är idag mycket aktiv och driver en förening där hon undervisar i karate som meditationsform. Anette har en världsunik kombination av lång erfarenhet, djup kunskap och formell utbildning.

Anette
Anette Pavlovic

Anette arbetar sedan 2005 som legitimerad psykolog, framför allt med terapier för vuxna samt med chefs- och grupphandledning. Hon håller föreläsningar och utbildningar kring ledarskap och dess intressanta utmaningar och möjligheter ur ett långsiktigt perspektiv. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med stress och hur man hanterar den på individ- och gruppnivå. Hon är speciellt erfaren rörande vad som är stressens motsats och bot samt vad som krävs för att vi ska uppleva återhämtning.

Anette kännetecknas av sitt stabila lugn, mod och tydliga fokus på compassion.  Hon har en alldeles särskild förmåga att upptäcka, tydligt påvisa och lyfta tillgångarna och de bästa sidorna hos dem hon träffar vilket i sin tur gör att självtillit och handlingsförmåga ökar hos dem hon möter.

Ett svar till ”Coaching med: Anette Pavlovic”

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: