Therese Andersson: Så är Ella som ryttare

Jag har inte träffat Ella personligen men blir väldigt inspirerad av henne som gör en sådan satsning och samtidigt nyfiken på att veta mer om henne. Jag passade därför på att kort intervjua hennes svenska tränare Therese Andersson.


Hur länge har du tränat Ella?
Jag har tränat Ella och hennes häst Bullen sen våren 2020.

Hur är Ella som person och ryttare? Ella är en omtänksam, snäll och väldigt målmedveten person. Hon vill som ryttare alltid hästens bästa och arbeta som ett team efter dom bästa förutsättningarna. Bygga upp en långsiktig plan med ett bra mål i sikte som ett team med sin häst.

Ella och ”Bullen”. Foto: Therese Andersson

Vilka är hennes styrkor?
Hennes styrka är att hon är målmedveten, hon vet att en långsiktig plan kan ta tid och förhastar sig inte, hon kan vända negativ energi till något positivt och ta lärdom av det.

Hur känns det att ha en elev som tävlar på högsta möjliga nivå?
Jag är väldigt stolt över Ella!! Och jag kan inte tala om det nog för henne. Jag önskar jag kunde vara där med henne och stötta henne till 100%, men vi pratar varje dag i telefon så jag stöttar henne 100% dygnet runt via telefon istället. Jag tycker det är så roligt att hon gör denna resan och får massor av erfarenhet.

Ella har sin första klass på söndag och som tur är kan vi följa henne via livestream. Länk hittar du i vår intervju med Ella eller via aqha.com!

Photo credit: aqha.com


Text: Linn Olersbacken Hellberg

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: