Välkommen!

Vi är tre westernentusiaster som tycker det är kul med westernridningens allroundgrenar. Vi tävlar på olika nivåer och detta är vårat största fritidsintresse. Vi har därför utvecklat detta webbaserade westernmagasin för tävlingsryttaren.Vi kallar sidan ”My Western Pleasure”, eftersom detta är ett nöje som vi ägnar oss åt på fritiden. Målet är att förmedla information och kunskap till tävlingsryttare på alla nivåer, för att utveckla sporten vidare och för att få ut fler ekipage på tävlingsbanorna!

Syfte: Information och kunskapsförmedling inför tävling i allroundklasser. Informationen i form av artiklar är tänkt att inspirera och lyfta fram viktiga frågor som rör sporten.

Tanken på längre sikt är att skapa reflektion kring hur vi kan utveckla sporten, få den att växa och få ut fler ekipage på tävlingsbanorna.

Linn
Linn Olersbacken Hellberg

Linn Olersbacken Hellberg har sysslat med westernridning i över 20 år och intresset har tagit henne till bland annat USA och Tyskland där hon arbetat för Christa Baldwin, Andrea Fappani och George Maschalani. Linn tävlar på nationell nivå i framför allt Western Riding och Hunt seat Equitation. Målet är att så småningom tävla på EM för quarterhästar och delmålet är att ha så kul som möjligt på vägen dit.

Josefin
Josefin Odeberg

Josefin Odeberg är 26 år gammal och bor i Norrköping. Hon har ridit Westernridning hela sitt liv och tävlat sedan 2004. De senaste åren har hon tävlat sin Quarter valack Great Crim Salabim. Josefin tävlar framför allt i Showmanship och Trail. I omgångar har hon jobbat för Allroundtränare både i Europa och i USA. 2017 startade hon sitt företag JO Showhorses. Josefin brinner för att jobba med ungdomar och vill gärna se att ungdomsverksamheten växer inom Westernridningen i Sverige.

sebbe
Sebastian Blennerup

Sebastian Blennerup har ridit western sedan 2001. Hästarna har funnits med sedan barndomen. Sugar inthe Morning heter hans häst och tillsammans har de tävlat i Trail, Showmanship, Horsemanship & Pleasure i Novice Amateur och Amateur. Sebastian började 2001 att ta lektioner för Catarina Wixell och har sedan fortsatt sin utveckling med Jonna Eriksson och Therese Andersson som tränare.