Bonfire star challenge!

Säsongens första allround-tävling gick av stapeln under Valborg på Jälla utanför Uppsala. Ett 20-tal ekipage samlades under lördagen för att äntligen öppna den efterlängtade tävlingssäsongen 2022! Stämningen var god med glada återseenden av bekanta medtävlande men även nya ekipage.

Jessica Sandervig med familj har ordnat denna tävling i SPHA´s regi sedan flera år tillbaka. Detta blev den sista tävlingen. Det har varit ett nöje att ha en mindre tävling i mellan-Sverige att starta tävlingssäsongen med. I år är jag särskilt tacksam då jag själv hade en unghäst som gjorde sin tävlingsdebut.

Jag vet att vi är många som är tacksamma och glada att Jessica med familj arrangerat denna tävling år efter år, alltid välorganiserat med god stämning och bra domare och vill därför rikta ett STORT tack till henne med familj!

Jag vill också passa på att önska henne stort lycka till med resten av tävlingssäsongen!

Säsongens andra allround-tävling Kümlegaard Spring Celebration pågår för fullt i Danmark med bl.a. flera Svenska ekipage. Mer information om tävlingen och livestream hittar du här!

Foto: Thomas Andersson

Text: Linn Olersbacken Hellberg

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: