Följ Anna Lejvell i USA

My Western Pleasure är så stolta och glada över att presentera vår USA-korrespondent Anna Lejvell som sedan en vecka befinner sig i Texas USA! Anna är ett välbekant ansikte för många av de svenska tävlingsryttarna men har även medaljplacering från EM för quarterhästar! Nu satsar Anna på att vidareutbilda sig hos topptränare i USA. Spännande eller hur!? Och vi har fått äran att följa henne på hennes resa, i det tuffa vardagsarbetet, bakom kulisserna på de största tävlingarna och förhoppningsvis även på tävlingsbanan! Anna kommer vara där det händer! Häng med 😍 just nu är de påväg med 28 hästar till World Equestrian Center i Ocala, Florida för ”A Sudden Impulse NSBA and Futurity show”, en stor tävling med 400000$ i prispengar! 

Se videon för mer information om tävlingen och vyer från den fantastiska arenan! Mönster/pattern book till tävlingen hittar du här!

Livestream och uppdateringar från Anna kommer inom kort!

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: